Jaume Cabrer exposa “Colors: del turquesa al blau

obscur”

Exposició de fotografies amb la mar i els seus colors com a tema principal.

El fotògraf Jaume Cabrer especialitzat en fotografia de paisatge i fotografia immobiliària, presenta la seva particular visió de la mar. “Colors: del turquesa al blau oscur” al Centre Melis Cursach de Capdepera del 2 al 11 d’abril.

La nova exposició amb temàtica marina és una evolució de les darreres exposicions d’èxit del mateix fotògraf que s’han pogut veure a Artà, Santa Maria, Alcúdia i la Colònia de sant Pere.

Amb noves fotografies inèdites amb la mateixa visió de sensibilitat i calma que caracteritzen les seves imatges. “La Mar és un element dinàmic y cada segon va canviant de colors i forma, cada foto es irrepetible” indica l’autor

Una mostra colorista, on es poden veure les diferents tonalitats de la mar “del turquesa al blau oscur” però també algunes imatges en blanc-i-negre. Cada instantània és un element individual però el conjunt de fotografies independents crea una mostra representativa d’un tot inabastable com és la mar.

La varietat de dimensions, des de les més petites de 30cm fins a d’altres de més d’un metre, i els diferents suports emprats per la seva presentació mostren la versatilitat de les fotografies.

La tècnica fotogràfica ha permès al fotògraf captar el moviment o congelar el moment. Una visió diferent que no deixa de sorprendre als qui visiten l’exposició.

 

Playa de la tranquilidad

L’autor comenta que preparant aquesta exposició, fent noves fotografies especialment de la zona de Cala Ratjada ha redescobert cada una de les seves cales i platges. “Poder mostrar la meva obra al centre Melis-Cursach me fa especial il·lusió, per què és un lloc on he visitat moltes exposicions i és un referent de la comarca”

La mar tant diversa permet crear fotografies molt diverses, des de el més petit detall que podria pertànyer a qualsevol lloc de la Mediterrània a paisatges fàcilment reconeixibles però amb la mirada propia de Jaume Cabrer.

Cada una de la trentena de fotografies que componen la mostra no deixa indiferent, provocant emocions conegudes a tots aquells que viuen a prop de la mar.

 

×
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. info cookies
Privacidad